Casabianca opet pul Matuj

Općina Matulji ove se godine uključuje u obilježavanje Svjetskog dana kazališta i to na način da će se na sam Dan kazališta, u nedjelju 27. ožujka, u dvorani u Matuljima, sa početkom u 19:30 sati održati popularna predstava "Casabianca” u izvedbi Maria Lipovšeka Battifiace i Irene Grdinić.
 
Ulaznice po cijeni od 55 kn se mogu kupiti putem portala Moje karte i to već od danas.
Za prisustvovanje predstavi potrebna je COVID potvrda.
Osobna kupnja karata na prodajnom mjestu:
New Sound d.o.o.
Trg maršala Tita 2, 51211 Matulji
M: +385 (0)98 189 46 87 
Radno vrijeme: 16-19 ili po dogovoru
info@newsound.hr

Svim građanima čestitamo Svjetski dan kazališta, želimo da uživaju u predstavi i da se dobro nasmiju, a za kraj prilažemo međunarodnu poruku koja se tradicionalno čita publici prije izvedbe na Dan kazališta uz nadu da ćemo i iduće godine slaviti uz publiku koja kazalište nikada nije napustila!
 
Poruka Helen Mirren za Svjetski dan kazališta:
"Proteklo je razdoblje bilo iznimno teško za izvedbe uživo, a mnogi su se umjetnici, tehničari i kazališni suradnici našli na kušnjama u profesiji koja je ionako ispunjena nesigurnošću.Možda im je upravo ta uvijek prisutna nesigurnost omogućila da lakše prežive ovu pandemiju oslonivši se na svoju hrabrost i dosjetljivost.Njihova je mašta u ovim novim okolnostima već pronašla nove domišljate, zabavne i dirljive načine komunikacije, dijelom, naravno, zahvaljujući i internetu.Ljudska bića jedna drugima pričaju priče otkad su se pojavila na ovom planetu. Ta će prekrasna kultura kazališta opstati dok god budemo živi.Kreativni nagoni pisaca, dizajnera, plesača, pjevača, glumaca, glazbenika i redatelja nikad neće biti ugušeni, a u bliskoj budućnosti opet će procvati, ispunjeni novom energijom i novim razumijevanjem svijeta koji svi zajedno dijelimo.
Jedva čekam!"