Matuljicious /Matuljišs/

Matuljicious /Matuljišs obuhvaća sva događanja i inicijative na području općine Matulji koje uključuju gastronomiju, edukaciju i outdoor aktivnosti, te garantiraju kvalitetu i izvornost. 
 
Najzanimljiviji dio Matuljišsa sigurno će biti gastonomski dio ZA PRSTI POLIZAT koji svake nedjelje nudi meni od 150 kn u ugostiteljskim objektima Fiorin - Permani, Stancija Kovačići - Rukavac, Kinkela - Bregi, Carpe Diem - Rupa, Marijana - Matulji, Zlatno krilo - Matulji i Stara pošta - Permani, kao i slatke i slane predahe u kafeteriji Benin u Jušićima i slastičarnici Zvončarnica u Matuljima.Osim odličnih menija prema rasporedu zabavljati će vas i sopac Mano.Outodoor aktivnosti POMALO DA SE DUGO ZAJDE obuhvaćaju pješačku i biciklističku turu One su hodile i to 18.11. od 10 sati.
PAMET VA GLAVU, edukacija privatnih iznajmljivača sa područja općine Matulji koji uredno podmiruju svoje obveze uključuje tečaj poljskog jezika, te radionice Kako biti izvrstan iznajmljivač, Ekološki Pero proizvodi i Rješenja za kavu u objektima privatnih iznajmljivača.